انتقاد سفیر فلسطین از نژاد پرستی ضد فلسطینی در آلمان-راهبرد معاصر
مصر خواستار انتخاب رئیس‌جمهور برای لبنان با اجماع ملی شد لاوروف: ناتو قصد کنترل بر جهان را دارد پارلمان لبنان: طی ساعت‌ها یا روز‌های آتی ممکن است توافق آتش‌بس اعلام شود. کاخ سفید: اوکراین اجازه استفاده از موشک‌های «اتکمز» را در کورسک دارد کاخ سفید: پیشرفتی در آتش‌بس لبنان وجود ندارد که بتوان در مورد آن صحبت کرد ۱۷ نفر در واژگونی اتوبوس در برزیل کشته شدند استعفای رئیس ستاد تیپ گولانی ارتش رژیم صهیونیستی حزب الله فرمانده تیپ گولانی را برای همیشه خانه‌نشین کرد جزئیات توافق جامع همکاری میان ایران و روسیه وزیر خارجه هند: با ایران و اسرائیل برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها در ارتباط هستیم بازدید سفیر ایران در عراق از قبیله «آل عیسی الطائی» آکسیوس: اسرائیل و لبنان بر سر مفاد آتش بس به توافق رسیدند سی‌ان‌ان: نتانیاهو در اصل توافق آتش بس با حزب الله موافقت کرد امانی، سفیر ایران در لبنان: روز گذشته برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک بود عربستان در تدارک عمره ۳۰ میلیونی رمضان

انتقاد سفیر فلسطین از نژاد پرستی ضد فلسطینی در آلمان

سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در آلمان در گفتگویی انتقاد شدیدی به ممنوعیت‌های شدید اعمال شده علیه حامیان فلسطینیان و نژاد پرستی ضد فلسطینی شدید در آلمان وارد کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۴۴ - ۳۰ مهر ۱۴۰۲ - 2023 October 22
کد خبر: ۲۰۹۸۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ لیث عرفه، سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در آلمان در گفتگویی با سایت رادیو آلمان از عدم همدلی با هموطنان خود و نژادپرستی ضد فلسطینی در آلمان شکایت کرد.

وی با اعلام اینکه مقامات تشکیلات خودگردان فلسطین همیشه خشونت و تروریسم را محکوم کرده اند تاکید کرد که حقوق بین الملل، عدالت و حقوق بشر همچنین باید برای فلسطینی‌ها رعایت شود.

نماینده فلسطین واکنش اسرائیل به عملیات بزرگ طوفان الاقصی مقاومت فلسطین حماس را "تجاوز جنایتکارانه گسترده" و "اقدامی انتقام جویانه" توصیف کرد که اکثراً مردم بی گناه غزه بهای آن را پرداختند.

وی همچنین خواستار آزادی فوری گروگان‌ها، بازداشت‌شدگان و زندانیان دو طرف شد. او ابراز امیدواری کرد که گروگان‌های آلمانی بتوانند هر چه سریعتر به خانه بازگردند.

عرفه همچنین خطاب به دولت فدرال آلمان گفت: تعهد آن‌ها به قوانین بین‌المللی و حقوق بشردوستانه بین‌المللی باید از آزمون صداقت در قبال فلسطینی‌ها عبور کند.

عرفه درباره تظاهرات اخیر در شهر‌های آلمان تاکید کرد که درخواست خشونت علیه یهودیان غیرقابل قبول است با این حال، او اعلام کرد که نمی‌تواند این مسئله را بفهمد که چرا شعار‌هایی مانند «فلسطین آزاد» به‌عنوان ضدیهود تلقی می‌شود. وی گفت: در هر صورت، ناامیدی در جامعه فلسطینی آلمان در حال گسترش است، اما احساس قرار گرفتن در معرض نژادپرستی نیز در بین این گروه در حال گسترش است.

وی در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد: موضع ما همیشه روشن بوده است. سازمان آزادی بخش فلسطین ساف که تنها نماینده قانونی مردم فلسطین است و تنها نهاد مشروعی است که وظیفه دارد از طرف مردم فلسطین صحبت و عمل کند، به صراحت اعلام کرده است که کشتار و هدف قرار دادن غیرنظامیان را در همه جا رد می‌کند.

وی در بخش دیگری از این گفتگو تصریح کرد: ۳۰ سال پیش ما یک توافقنامه صلح با رژیم صهیونیستی امضا کردیم که نوید آینده بهتری را برای همه کودکان در منطقه می‌داد. اگر اسرائیل به این توافقنامه احترام گذاشته بود این توافق امنیت و صلح واقعی را برای همه مردم این منطقه تضمین می‌کرد.

وی افزود: اگر جامعه بین‌الملل در پشت یک روند جدی صلح که به اشغال سرزمین‌های فلسطینی توسط اسرائیل بر اساس توافق‌های امضا شده، مطابق با قوانین بین‌المللی، مطابق با حقوق بشر پایان می‌داد اکنون ما یک وضعیت بسیار متفاوت داشتیم.

عرفه در بخش دیگری ازاین گفتگو تصریح کرد: آنچه اسرائیل در روز‌های اخیر نشان داده است، تجاوز جنایتکارانه گسترده است که به طور خاص جمعیت غیرنظامی غزه را هدف قرار داده است. اشتباه نکنید: این یک اقدام است که اصول اساسی حقوق بین الملل و حقوق بشردوستانه را نقض می‌کند و کسانی که بهای آن را می‌پردازند میلیون‌ها انسان بی گناه هستند. این تجاوز نظامی تاکنون جان بیش از ۳۸۰۰ فلسطینی بی گناه را گرفته است که بیشتر آن‌ها کودک، زن و سالخورده هستند.

وی همچنین گفت: من فکر می‌کنم ما باید به طور کلی روی امید تمرکز کنیم و من می‌گویم که امید وجود دارد. من و همه در فلسطین امیدوار هستیم که این اشغال غیرقانونی اسرائیل در سرزمین‌های فلسطین در نهایت به پایان خواهد رسید. حقایق اینجاست: ما در وطن خود خواهیم ماند.

عرفه در بخش دیگری از این گفتگو نژادپرستی ضد فلسطینی را که در برلین و همچنین در بسیاری از نقاط دیگر آلمان دیده می‌شود، محکوم کرد.

وی همچنین گفت: صد‌ها هزار فلسطینی هستند که خانواده، دوستان و عزیزان خود را در فلسطین از دست داده اند. یکی از آن‌ها به من گفت که چند روز پیش یک برادرش را از دست داده است. او به من گفت که اینجا در برلین احساس می‌کند حق عزاداری از او سلب شده است.

وی همچنین گفت: اول از همه اسرائیل باید متقاعد شود که به تجاوزات مداوم خود پایان دهد. این اولین قدم است و دوم اطمینان از تدارکات ضروری بشردوستانه و رفع محاصره غذا، آب و برق برای نوار غزه است؛ زیرا ادامه محاصره، جلوگیری از کمک‌های بشردوستانه و البته ادامه این تجاوز جنایتکارانه یکی از بدترین جنایات علیه بشریت و یکی از بدترین جنایات جنگی است که فلسطین از سال ۱۹۴۸ تجربه کرده است. / تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار